Verrassingsweekend deel 2

De volgende ochtend was Vinn al vroeg wakker en kon niet wachten tot hij de dierenverzorger kon helpen. Net voor Vinn de deur uit ging werd Rose ook eindelijk wakker. Vinn ging vast vooruit terwijl Rose zich snel aankleedde zodat ze ook kon gaan helpen. Ze vonden het geweldig dat ze tussen de dieren mochten lopen, ze konden aaien en ze eten mochten geven.

Daarna hebben we gezellig met z’n allen ontbeten en ben ik met de kinderen bij de animatie een bloempotje gaan knutselen terwijl mijn moeder en broertje de boodschappen deden. Toen we thuis kwamen hebben we gezellig geluncht en na de lunch haalde we onze huur fietsen op. Daarna gingen mijn broertje en ik met de kinderen bij de animatie een lampion knutselen.

Toen we daarmee klaar waren gingen we nog even met z’n allen op de fiets naar de Avonturenboerderij. De kinderen hebben daar nog even paard gereden en de geitjes eten gegeven en natuurlijk moesten ze nog even op de tractoren rijden.

Thuis gekomen trok ik de kinderen hun pyjama’s aan en ging ik nog even met hun naar de show van Fien en Teun. Ze namen hun gemaakte lampionnen mee. De andere bleven thuis om de tafel te dekken, zodat we als we thuis kwamen gelijk konden gaan gourmetten. Na het eten gingen de kinderen lekker slapen en konden wij nog een spelletje spelen.

De volgende ochtend begonnen we met een lekker ontbijt in het restaurant waarbij Fien en Teun langs de tafels kwamen. De kinderen vonden het erg leuk en we hebben lekker gegeten. Vervolgens pakte we thuis onze spullen om een dag naar de molens bij Kinderdijk te gaan. De kinderen hadden hun step meegenomen, zodat het voor hun ook leuk zou blijven. We kochten een kaartje zodat we met de boot mee konden en bij de molens binnen konden kijken. Het was leuk om een keer gezien te hebben, maar we vonden het allemaal wel tegen vallen. Eigelijk was er maar 1 molen echt leuk om te bezoeken.

Toen we thuis kwamen dronken we nog gezellig wat met z’n allen bij het huisje. Een vriendin van mij kwam met haar dochtertje naar ons toe voor de laatste nacht en dag. Ook dit was een verrassing voor de kinderen en ze waren super blij toen ze hun vriendinnetje opeens zagen. Wij gingen naar de show van Fien en Teun waar de kinderen allemaal een medaille kregen voor hun ingevulde polderpaspoort en ze gingen natuurlijk nog even met Fien en Teun op de foto.

Daarna haalde we patatjes die we thuis gezellig met z’n allen aten. Na het eten gingen mijn broertje en schoonzusje naar huis. Wij deden de kinderen hun pyjama’s aan en gingen nog naar de show van Fien en Teun. Na de show gingen de kinderen lekker slapen en wij hebben nog gezellig wat gedronken en gekletst

De volgende dag gingen we de hele dag naar de Avonturenboerderij. Het was heerlijk weer. We begonnen de dag met de show van Pim en Pom die heel leuk was en aan het einde van de show mochten de kinderen met ze op de foto.

Voor de lunch haalde we een leuke picknickmand met allemaal lekkers en een picknickkleed die je mocht houden . We hebben lekker gegeten terwijl we naar Fien en Teun keken.

De kinderen hebben weer paard gereden en de geitjes gevoerd en geknuffeld. We hebben genoten van alle leuke shows op de boerderij. In de kas mochten de kinderen zaadjes planten voor een plantje wat ze mee mochten nemen naar huis. Ze zijn Stip nog even gedag gaan zeggen en toen was het toch echt tijd om naar huis te gaan. Het was een heerlijk weekend. We hebben genoten en gaan zeker nog een keer terug.

Plaats een reactie